ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Για πάνω από 30 χρόνια η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας έχει υπάρξει η κινητήριος δύναμη σε ότι κάνουμε.

End2End SAFETY AND QUALITY CONTROL PROCESS

Στη Ζακόμα διασφαλίζουμε την ασφάλεια του προϊόντος
από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι την παράδοση στο σημείο πώλησης.

Βήμα 1

Raw Material Supplier Selection

Τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και για αυτό επιδιώκουμε το ίδιο και από τους συνεργάτες μας. Συνεπώς, ελέγχουμε συνεχώς την ποιότητα και την ασφάλεια των υφιστάμενων και μελλοντικών προμηθευτών μας και εάν δεν πληρούν τα πρότυπά μας, δεν συνεργαζόμαστε μαζί τους.

Βήμα 2

Raw Material Quality Control

Κατά τη παραλαβή της πρώτης ύλης και πριν την αποθήκευσή της στις τεχνολογικά προηγμένες αποθήκες μας, διενεργείται μία σειρά αυστηρών ελέγχων από τους τεχνικούς τροφίμων μας.

Βήμα 3

Product Safety & Quality Control

Ωστόσο, οι έλεγχοι δεν σταματούν εκεί. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής ελέγχουμε για μια ακόμη φορά την ποιότητα των προϊόντων μας υποβάλοντας όλες τις συσκευασίες σε μια σειρά εξονυχιστικών ελέγχων. Επίσης διασφαλίζουμε ότι οι περιβαλλοντικές συνθήκες της παραγωγής μας συμμορφώνονται με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και διαχείρισης ποιότητας.

Βήμα 4

Distribution Safety Control

"Η διανομή του τελικού προϊόντος γίνεται με τα οχήματα της εταιρίας μας ή με πιστοποιημένες μεταφορικές εταιρίες. Ο συστηματικός επαγγελματικός καθαρισμός των φορτηγών μας σε συνδυασμό με την σωστή παλετοποίηση διασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων μας στον τελικό προορισμό τους. "