ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Τμήμα Λιανικών Πωλήσεων

Το Τμήμα Λιανικών Πωλήσεων της Zakoma βοηθά τους υποψήφιους πελάτες να υποβάλουν ενδιαφέρον σχετικά με τη διαχείριση και την προώθηση προϊόντων Zakoma.

Food Service Solutions

Στη Zakoma FoodService Solutions πιστεύουμε ότι οι δημιουργικές γευστικές ιστορίες ξεκινούν με ποιοτικά υλικά, επομένως αξιοποιούμε την μακροχρόνια εμπειρία και τις εμπεριστατωμένες γνώσεις της Zakoma για τον σχεδιασμό ποιοτικών προϊόντων για το κανάλι HoReCa.

Private Label Solutions

Στη Zakoma Private Label Solutions παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού και συσκευασίας για την ιδιωτική ετικέτα σας. Όλες οι υπηρεσίες είναι συγκεντρωμένες στη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας μας στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε τον έλεγχο του προϊόντος μας από την επιλογή μέχρι τη συσκευασία και τη μεταφορά.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Στη Zakoma γνωρίζουμε ότι χρειάζονται μήνες για να δημιουργήσεις σχέση εμπιστοσύνης με έναν πελάτη και δευτερόλεπτα για να την χάσεις, επομένως δομήσαμε με τέτοιο τρόπο την ιστοσελίδα μας και εκπαιδεύσαμε τους Αντιπροσώπους Εξυπηρέτησης Πελατών μας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία

Τοποθεσία

Zakoma

Κοινοτική Οδός Ν. Ραιδεστού-Τριαδίου,
Θέρμη, Θεσσαλονίκη,
Ταχυδρομικός Κώδικας 57001

Zakoma

© 2018 ZAKOMA S.A. All rights reserved. Made by enigmart

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type